Ons adres

DE EERSTE STAP NAAR ONLINE/OFFLINE SUCCES

Vertel ons je idee

12 + 4 =

Je vindt ons hier

Wil je verder praten over een nieuwe huisstijl, logo of website? Heb je een vraag over drukwerk of wil je kosten besparen? Weet je al precies wat je wilt of ben je nog ‘zoekende’? We gaan graag met je om de tafel om jouw ideeën verder uit te werken.

Adres: Heereweg #466
2161 DH  LISSE
Telefoon: +31 6 22 31 47 40
Email: kontakt@digitalgraphics.nl

Kvk: 28088254
BTW: NL183874730B01

Wat klanten over ons vertellen?

De praktijk is het beste bewijs en dat zijn onze tevreden klanten en opdrachtgevers zelf.
Daarom laten we ze graag aan het woord!

De samenwerking bestaat zonder onderbrekingen vanaf 2004. DigitalGraphics is een fitte, lerende organisatie die steeds zijn grenzen verlegd.

Daardoor kon onze klandizie worden uitgebreid van print naar digitaal. Actueel is DigitalGraphics ons bureau voor de Trouwagenda, onze websites en de implementatie van verschillende apps ten behoeve van onze activiteiten op social media. Daarnaast is een nieuwe app in ontwikkeling genomen. Wij voorzien nog een lange samenwerking.

Rob en Yvonne Twenhaar

WeddingFair

In mei 2014 ben ik via een zakenrelatie met Digital Graphics, en in het bijzonder met Barry Verheul in aanraking gekomen.
Een periode van anderhalf jaar waarin Barry veel voor mij beteknd heeft.
Vanuit mijn Marketing en Sales onderneming hebben we inmiddels al een aantal producties gerealiseerd. Een aantal campagnes met ondersteuning van nieuwe websites en misschien nog wel belangrijker, optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van social media.
Ik heb Barry leren kennen als een betrouwbaar persoon, die zijn vak verstaat en als hij iets beloofd dit ook na komt.
Met Barry is het prettig samenwerking en persoonlijk vind ik zijn kracht dat hij “out of the box” kan denken.
Barry gaat nooit voor de duurste optie oplossing, maar voor dat wat het meeste rendement voor de klant oplevert.

Jacques Brinkman

Eigenaar, Clientexpectations.nl

‘Het verdienmodel van ons bedrijf moest de afgelopen jaren volledig op zijn kop. We moesten de brug slaan van papier naar online. En dat was een lastige, omdat wij alleen maar in papier dachten. In dit traject kwamen wij Barry Verheul tegen van Digital Graphics. Hij heeft ons geholpen met allerlei zaken, en heeft in het begin elke website technisch voor ons opgezet. Zodra er content geplaatst kon worden, deden wij ons werk. Op deze manier hebben wij heel veel aan elkaar gehad. Inmiddels maken wij eenvoudige websites zelf, en doen wij de moeilijkere websites nog steeds samen met Digital Graphics. Maar ook als het gaat om het maken van App’s sparren wij samen. Wat ons betreft blijven wij daar zeker door mee gaan.’

Jan Karstens

Eigenaar, Luiken Karstens Customer Media

Ons werk

Bekijk onderstaande voorbeelden en laat je inspireren!