The Global Selection

Digitale publicatie

Voor Global International hebben wij hun catalogus, die wij hebben ontworpen en opgemaakt omgezet in een digitale publicatie.
Deze App is te downloaden in de AppStore en in de Android Market. Op deze manier kunnen de verkopers van Global overal ter wereld de klant d.m.v. deze app uitleg geven over de producten die Global verkoopt.
Maar ook kunnen de klanten overal ter wereld de product catalogus downloaden op hun tablet en op die manier de catalogus bekijken, delen via Social media.

Via het bijgeleverde CMS pakket kan Global zelf de publicatie up to date houden en voorzien van media zoals filmpjes, linkjes of foto slideshows.
Via het CMS kan Global ook inzien hoeveel de publicatie is gedownload, hoeveel de pagina’s zijn bekeken. Zelfs push-berichten kunnen worden aangemaakt en worden verzonden naar de gebruikers van de app!

Ervaar zelf hoe deze app werkt en wellicht is het ook iets voor uw bedrijf om uw huidige gedrukte publicatie om te zetten naar een digitale publicatie om zou de hoge drukkosten te drukken.

Download in de AppStore

Download in de Google Play store

Project details

Klant Global International BV
Datum 09-07-2013
Skills Apps, Digital publicatie

Fases app-ontwikkeling

Wij bieden het volledig proces van concept tot en met het uiteindelijk publiceren in de appstores van uw app. Onderstaand een beschrijving van de verschillende fases van de app-ontwikkeling door DigitalGraphics:

l

Concept

Het ontwikkelen van een app begint bij het concept. In de meeste gevallen heeft de klant een globaal idee wat de app allemaal moet kunnen. Wij kunnen samen met de klanten een concept verder uitwerken dat als startpunt kan worden gezien van de totstandkoming van de app. Hierbij is het ook belangrijk of er naast een smartphone- ook een tablet-versie van de app moet worden ontwikkeld.

Interaction design

Nadat het concept is bepaald kan worden nagedacht op welke manier de gewenste functionalititen en navigatie het best kunnen worden uitgewerkt. Dit wordt beschreven in een interaction model. Hierbij moet ook de gebruikersvriendelijkheid niet uit het oog worden verloren.

User Interface

De vormgeving van de app is naast het interaction design bijzonder belangrijk. De presentatie van de diverse elementen binnen de app moet aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf en/of het product.

Programmeren

Wanneer het concept, interactionmodel en de vormgeving van de app zijn goedgekeurd start de programmeerfase. Hierbij worden alle functionaliteiten van de app geprogrammeerd tot de uiteindelijke app.

h

Testen

Tijdens de programmeerfase worden enkele testmomenten gepland. De klant kan dan met een voorlopige testversie van de app de voortgang van de functionaliteiten en uitgewerkte vormgeving bekijken. Voordat de app wordt aangeboden aan de appstores wordt aan het einde van het ontwikkelproces een laatste testfase vastgesteld.

Publiceren in appstores

DigitalGraphics publiceert de definitieve versie van de app in de Apple AppStore, de Android PlayStore en Windows Phone Store.

De voordelen op een rij:

De voordelen voor uw eigen mobiele app
 • Snelheid; geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.
 • Bereikbaarheid; op alle mobiele apparaten beschikbaar.
 • Geen afleiding; schermvullend, dus geen afleiding van andere zaken.
 • Presentatie; professioneel en helemaal bij de tijd.
 • Push-berichten; houd je gebruikers real-time op de hoogte. (geografisch)
Wat kan je dan met een app en wat zijn de voordelen?
 • Ze zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik (tablets, smartphones)
 • Optimale snelheid en ook zonder internetverbinding te gebruiken
 • Direct communiceren met je gebruikers door gebruik te maken van push-berichten
 • In-app spaarprogramma’s en check-in programma’s
 • Push-berichten voor evenementen, aanbiedingen etc.
 • Integratie van social media binnen je eigen app
 • Geschreven recensies plaatsen ter promotie
 • Menukaarten verwerken als tekst of met foto’s
 • Je eigen recepten delen en verspreiden onder de app-gebruikers
Waarom niet alleen een mobiele website?

Bij een responsive website heeft uw telefoon een internetverbinding nodig. De app staat vast geïnstalleerd op de telefoon en is altijd beschikbaar, ook zonder internetverbinding.

Waarom heb ik als bedrijf een app nodig?

Smartphones en tablets krijgen een steeds grotere rol in ons leven. De groei van het aantal smartphone- en tabletgebruikers heeft een stijging in het gebruik van apps tot stand gebracht. Waar voorheen internet werd gebruikt voor het vergaren van informatie, het onderhouden van sociale contacten of het online shoppen, zijn daar nu apps voor in de plaats gekomen. Met bijna 2 miljoen beschikbare apps in de app stores zijn apps de snelst stijgende tools op de markt.

Apps zijn snel, gebruiksvriendelijk en kunnen features gebruiken van je telefoon zoals je camera en je adressenboek. Daarnaast zijn apps geweldig voor customer engagement, een app brengt een grote beleving met zich mee.

Zelf je app up-to-date houden:

Binnen onze eigen beheeromgeving kun je zelf je app direct updaten. U kunt dus zelf – op elk gewenst moment – teksten aanpassen, pushberichten versturen (per locatie en categorie), aanbiedingen doen, sponsors toevoegen of de menukaart van uw restaurant aanpassen. Op die manier kunt u snel inspelen op de actuele situatie en het maximale halen uit de interactieve mogelijkheden van de app.

Ook een app laten bouwen door ons?

NEEM CONTACT OP