Responsive weblog Kind en Ziekenhuis

Projectomschrijving

Weblog
Voor Kind en Ziekenhuis hebben wij hun weblog gemaakt die past bij hun eigen site. De blog zal een verlengstuk zijn van het magazine Kind & Zorg. Op de weblog zullen we regelmatig achtergrondartikelen plaatsen, nieuwsberichten, columns en onderzoeken. Daarnaast dragen we ook zorg voor de uitgave van het magazine Kind & Zorg.

Kindgerichte zorg
Stichting Kind en Ziekenhuis vindt dat ieder kind recht heeft op kindgerichte zorg in ziekenhuizen, zorginstellingen, praktijkinstellingen en ook thuis. Of het nu gaat om pasgeboren kinderen, peuters, schoolkinderen of tieners, of een kind nu een ‘kleine kwaal’ heeft of chronische aandoeningen; de organisatie behartigt de belangen van deze kinderen en hun ouders en geeft ook informatie en advies.

Smiley Kwaliteitskeurmerk
Ziekenhuizen die voldoen aan de criteria die Kind en Ziekenhuis heeft opgesteld met betrekking tot kindgerichte zorg, kunnen van de stichting het Smiley Kwaliteitskeurmerk krijgen in drie gradaties: goud, zilver en brons.

Kind en Ziekenhuis is een bijzondere organisatie met een mooie missie. En wij vinden het een dankbare taak om de weblog te maken.

Project details

Klant Luik en Karstens Custom Media
Datum 19-05-2015
Skills Responsive webdesign, WordPress
Bekijk de website

Wil jij ook een website die resultaat oplevert?

DAT KAN UITERAARD!