Full service internetbureau voor grafimedia

Specialisten in websites, apps, webshops, grafische diensten, online applicaties, hosting en overige online zaken om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Webdesign

Webdesign

DigitalGraphics helpt kleine tot middelgrote bedrijven en instellingen met het realiseren van hun visitekaartje op internet.

LEES MEER >>

Webdesign

Narrowcasting

DigitalGraphics Web-based Narrowcasting is hét medium waarmee u audiovisuele boodschappen op een effectieve en interactieve wijze kunt communiceren met úw specifieke doelgroep.

Binnenkort beschikbaar >>

Betaalbare Apps

Door de sterke groei van het gebruik van smartphones ontwikkelt DigitalGraphics iOS, Windows Phone en Android apps.

LEES MEER >>

360° Virtual Tour

Met een 360° virtuele tour laat u zien waar je voor staat. Voeg nu een extra dimensie toe aan je bedrijf, winkel, instelling of vereniging.

Binnenkort beschikbaar >>

Grafische diensten

DigitalGraphics ontzorgt je bij het maken van moeilijke en vaak technische beslissingen. Door onze jarenlange grafische ervaring kunnen wij je grafisch advies op maat geven.

LEES MEER >>

Logo en huisstijl

Ambachtelijk grafisch werk gecombineerd met hypermoderne druktechnieken. Persoonlijk, zakelijk en professioneel.

LEES MEER >>

Ons werk

Bekijk onderstaande voorbeelden en laat je inspireren!

Wat klanten over ons vertellen?

De praktijk is het beste bewijs en dat zijn onze tevreden klanten en opdrachtgevers zelf.
Daarom laten we ze graag aan het woord!

De samenwerking bestaat zonder onderbrekingen vanaf 2004. DigitalGraphics is een fitte, lerende organisatie die steeds zijn grenzen verlegd.

Daardoor kon onze klandizie worden uitgebreid van print naar digitaal. Actueel is DigitalGraphics ons bureau voor de Trouwagenda, onze websites en de implementatie van verschillende apps ten behoeve van onze activiteiten op social media. Daarnaast is een nieuwe app in ontwikkeling genomen. Wij voorzien nog een lange samenwerking.

Rob en Yvonne Twenhaar

WeddingFair

In mei 2014 ben ik via een zakenrelatie met Digital Graphics, en in het bijzonder met Barry Verheul in aanraking gekomen.
Een periode van anderhalf jaar waarin Barry veel voor mij beteknd heeft.
Vanuit mijn Marketing en Sales onderneming hebben we inmiddels al een aantal producties gerealiseerd. Een aantal campagnes met ondersteuning van nieuwe websites en misschien nog wel belangrijker, optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van social media.
Ik heb Barry leren kennen als een betrouwbaar persoon, die zijn vak verstaat en als hij iets beloofd dit ook na komt.
Met Barry is het prettig samenwerking en persoonlijk vind ik zijn kracht dat hij “out of the box” kan denken.
Barry gaat nooit voor de duurste optie oplossing, maar voor dat wat het meeste rendement voor de klant oplevert.

Jacques Brinkman

Eigenaar, Clientexpectations.nl

‘Het verdienmodel van ons bedrijf moest de afgelopen jaren volledig op zijn kop. We moesten de brug slaan van papier naar online. En dat was een lastige, omdat wij alleen maar in papier dachten. In dit traject kwamen wij Barry Verheul tegen van Digital Graphics. Hij heeft ons geholpen met allerlei zaken, en heeft in het begin elke website technisch voor ons opgezet. Zodra er content geplaatst kon worden, deden wij ons werk. Op deze manier hebben wij heel veel aan elkaar gehad. Inmiddels maken wij eenvoudige websites zelf, en doen wij de moeilijkere websites nog steeds samen met Digital Graphics. Maar ook als het gaat om het maken van App’s sparren wij samen. Wat ons betreft blijven wij daar zeker door mee gaan.’

Jan Karstens

Eigenaar, Luiken Karstens Customer Media

Verder praten over het vergroten van jouw offline/online succes?

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Zelf contact opnemen mag natuurlijk ook! Je bereikt ons via telefoonnummer +31 6 22 31 47 40 of via een mail naar kontakt@digitalgraphics.nl

3 + 1 =