Website of Webshop?

Wilt u een professionele Website of Webshop die goed wordt gevonden in de zoekmachines?
Wij ontwikkelen het design van uw Website of Webshop volledig op maat en naar uw wens.

Website laten maken?

Wij ontwerpen een complete website voor je. De wensen die je met ons bespreekt worden opgenomen in een totaal concept.

De voor jou op maat ontworpen website wordt op het WordPress platform beschikbaar gemaakt. Dit is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat je eenvoudig, zonder technische kennis, je eigen teksten en afbeeldingen waar ook ter wereld op internet kunt publiceren en aanpassen. Op deze manier kun je jarenlang je website up-to-date houden zonder ooit nog techneuten te hoeven inhuren.

Wat maakt WordPress zo bijzonder?

Je  site wordt ontworpen binnen WordPress, ‘s werelds meest betrouwbare contentmanagementsysteem. Dit platform wordt gebruikt door bijna 20% van Alexa Internet’s “top 1 miljoen” websites, en is bovendien momenteel het meest populaire CMS wat op het Internet in gebruik is.

Met recht kunnen we daarom stellen dat het kiezen voor WordPress een goede en veilige keuze is. Je bent onder goed gezelschap met de miljoenen tevreden gebruikers.

Hoe gaan wij aan het werk?

Als eerste maken we een afspraak met je om een goede indruk te krijgen van de wensen en bedoelingen die je voor je website voor ogen hebt. Nadat wij zoveel mogelijk wensen en eisen hebben verzameld, hebben wij een goed uitgangspunt voor het ontwerp en de mogelijkheden die je site nodig heeft. Wanneer je nog geen domeinnaam voor je activiteiten hebt geregistreerd zullen we dit met je bespreken.

Voordat een website voor je wordt gebouwd maken we eerst een grafische presentatie met een eerste ontwerp. De feedback die je hierop geeft worden in een volgende presentatie opnieuw met je besproken. Naar aanleiding van je feedback passen wij eenmalig het ontwerp aan.

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, gaat DigitalGraphics aan het werk om het ontwerp om te zetten naar een website. Daarbij zal het WordPress platform inclusief alle benodigde modules geïnstalleerd en geconfigureerd worden. Wanneer hierna alles intern gecontroleerd is zal de website voor je op een afgeschermde locatie ter inzage aangeboden worden.

Samen met jouw doorlopen wij je website en het WordPress content management systeem op de nog afgeschermde locatie. Hierna kun je zelf aan de slag om je website van inhoud te voorzien, totdat deze klaar is om live te gaan.

Social media landschap

Je site is online. Wat nu?

Zoals je weet is het hebben van een web-aanwezigheid van ongekend belang geworden. Het op een effectieve manier je doelgroep te bereiken blijft echter een grote uitdaging voor velen. Het advies is dan ook minder tijd en geld uit te geven aan de eigen website, maar vooral meer tijd te steken in het realiseren van een effectieve aanwezigheid op het web, en met name de sociale media netwerken.

Het social media landschap is de laatse jaren door het enorme success van Facebook en Twitter volledig veranderd.

Er zijn heel mooie opportunities in het vooruitzicht te stellen wanneer je zich hier samen met ons eens goed in verdiept. Informeer er eens naar hoe wij je merk beter en nauwkeuriger kunnen wegzetten op via deze gratis diensten. Ben je zichtbaar genoeg en heb je de juiste mentaliteit in huis om je klanten te bedienen? Wij vertellen je wat je mogelijk te wachten staat; zodat je de instrumenten in handen heeft om je merk optimaal te vertegenwoordigen.

Wij denken graag met u mee!

Wil je producten online verkopen en iDeal, PayPal en/of Google Checkout accepteren? Dat is mogelijk. Wil je zelf uw teksten door ons laten redigeren? Vertalen naar andere talen? Ook dat kan. Wij hebben ervaring met een grote hoeveelheid taalkundigen die onze klanten al jaren hebben bijgestaan.

Wilt u adverteren?

Wij kunnen je adviseren hoe je het maximale uit een Google Adwords campagne kunt halen en welke zoekwoorden het meeste rendement zal opleveren. Alleen de juiste bezoekers uit de voor jouw belangrijke doelgroepen zullen naar jouw website worden geleidt.

Heb je het te druk om zelf je website te onderhouden?

Een berichtje naar ons met nieuwe informatie kan al voldoende zijn om je website up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen. Kortom, wil je ervoor kiezen dat wij je teksten voor je aanpassen op je site? Geen probleem bij DigitalGraphics.

Wij zijn hier voor u – hierin zijn wij goed.

Onze tarieven

Een helder overzicht van onze webdesign prijzen. Naast scherpe prijzen leveren wij ook uitstekende service en zorgen voor een snelle oplevering van uw project. (Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW )

WEBSHOP

750
 •  Onbeperkt aantal pagina’s
 • Uitgebreide statistieken
 • Geheel in eigen huisstijl
 • Eenvoudig zelf aanpassen
 •  SEO module
 •  WordPress
 •  Beveiliging
 •  Updates
 • Betaalmethoden: iDeal, PaPayl, SiSow, Mollie, PayPal
AANVRAGEN

ZZP WEBSITE

499
 • + WordPress 5 pagina’s

 • Professionele afbeeldingen
 • Contact formulier
 • Zoekmachine geoptimaliseerd
 • Statistieken (Google Analytics)
 • Geheel in eigen huisstijl
 • Professionele uitstraling
 • Gegarandeerd meer klanten
AANVRAGEN

Service en onderhoud € 14,95

Wij verzorgen de technische website updates, maken iedere dag een backup en zorgen voor uitstekende beveiliging. Ook de hosting en domeinnaam en uw emailserver beheren wij voor slechts 14,95 per maand.

 

 

 • 5 GB Hostingpakket
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Onbeperkte service per telefoon en email
 • 25 email adressen
 • Updates en beveiliging
 • Dagelijkse backup
 • Volledige toegang tot het CMS

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat DigitalGraphics voor jou kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

of bel 06 22314740

5 + 2 =

Wordpress

Altijd responsive

Doordat steeds meer mensen smartphones en tablets gebruiken om te browsen op internet wordt het ook steeds belangrijker om een website te hebben die goed werkt op meerdere platformen.

Wat is een responsive website?

Simpel gezegd betekent responsive design dat de pagina’s van een website zich aanpassen aan het apparaat waar ze op getoond worden. ‘Responsive’ zorgt ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid van de website behouden blijft wanneer de inhoud wordt bekeken op een smartphone, tablet of desktop computer

Wat klanten over ons vertellen?

De praktijk is het beste bewijs en dat zijn onze tevreden klanten en opdrachtgevers zelf.
Daarom laten we ze graag aan het woord!

De samenwerking bestaat zonder onderbrekingen vanaf 2004. DigitalGraphics is een fitte, lerende organisatie die steeds zijn grenzen verlegd.

Daardoor kon onze klandizie worden uitgebreid van print naar digitaal. Actueel is DigitalGraphics ons bureau voor de Trouwagenda, onze websites en de implementatie van verschillende apps ten behoeve van onze activiteiten op social media. Daarnaast is een nieuwe app in ontwikkeling genomen. Wij voorzien nog een lange samenwerking.

Rob en Yvonne Twenhaar

WeddingFair

“Wij wilden met onze site een specifieke, professionele uitstraling. Het team van DigitalGraphics heeft dat heel goed opgepakt. We zijn dan ook erg tevreden met het uiteindelijke resultaat!”

Jacques Brinkman

Eigenaar, Clientexpectations.nl

Drink een kop koffie met ons.

Zijn niet alle vragen beantwoord? Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Neem contact met ons op